Grant

Project 5

Project: Gatehouse Refurbishment

Location: Torquay Depot

Client: Western Power Distribution

Role: Principal Contractor

Duration: 4 weeks

The gatehouse building at the busy Torquay Depot, adjoining a third-party
property, is a listed building and former pottery. However, it had become
disused and had fallen into disrepair.

Grant Construction was employed to carry out the refurbishment of the
ageing facade, which involved render and masonry repairs, whilst
maintaining the original architectural keystone arch features. A specialist
coating system was applied in-house.

The narrow access track (which was a public right of way) was resurfaced,
whilst public access was maintained at all times.

 

previous project next project
 
Grant Construction is the trading name of AI & ZA Grant Limited